Luciane Admin
Objave : 116 Join date : 09/07/2009 Lokacija : Povsod in nikjer Geslo : Kar mora priti pride in ko bo prišlo se bo treba postaviti po robu
Statistika Denar: 500 twitov
| Naslov sporočila: *Obvestila* Pet Jul 10, 2009 11:17 am | |
| Tukaj se bodo znašla vsa obvestila. | |
|
Luciane Admin
Objave : 116 Join date : 09/07/2009 Lokacija : Povsod in nikjer Geslo : Kar mora priti pride in ko bo prišlo se bo treba postaviti po robu
| Naslov sporočila: Re: *Obvestila* Pet Jul 10, 2009 7:45 pm | |
| 1 obvestilo:
Če želiti uporabiti obojestransko oglaševanje vas naprošam da mi po ZS pošljete link vašega foruma, ali v primeru da imate pasico da mi pošljete povezavo in pasico. Zakaj obojestransko? Ker bomo v tem primeru tudi mi oglaševali na vašem forumu. Link našega foruma je tale: slovenia-rpg.twilight-mania.com Če bom forum odobrila bo oglaševan tu v tej temi.
Upam na čimveč obojestranskega oglaševanja. | |
|
Luciane Admin
| Naslov sporočila: Re: *Obvestila* Pet Avg 07, 2009 1:27 pm | |
| 2.obvestilo:
Imamo prvi NPC, in sicer je to Esme Cullen! | |
|
Kristney Admin
Objave : 55 Join date : 09/07/2009
| Naslov sporočila: Re: *Obvestila* Sob Nov 07, 2009 8:26 pm | |
| Pravkar se je končala grafična prenova. Grafiko sem za forum naredila jaz, se pravi na headerju je Bella, Na sličicah za objave Victoria, na sličici "Kdo je z nami?", pa Alice. Veseli bomo vaših novih postov. Ker se bi jaz preveč obremenjevala s tem denarjem, oz. menjavanjem valute, o danes naprej na forumu uporabljamo valuto Twite (Twit), ki je naša lastna ideja. Zdaj ima vsak 500 twitov. Vsa domovanja, oz. vse kar ste prej kupili vam je zdaj "šenkano". Komentarji dobrodošli! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: *Obvestila* | |
| |
|